Waarom is voeding zo belangrijk voor voetballers? Alleen met gezonde voeding krijg je een optimale energiebalans in je lichaam en word je beter dan de tegenstander Het is dus belangrijk om hier gedurende je voetbalcarrière aandacht aan te geven en je te focussen op een gebalanceerd voedingspatroon.

Beter en presteren en herstellen

Om te kunnen voortbewegen moet je je lichaam voorzien van de juiste voedingsstoffen. Als voetballer verbruik je veel meer energie. Dat wil dus zeggen dat je meer energie vanuit je voeding moet halen om beter te presteren en herstellen.

Wat nog meer?

Een goede voeding zorgt voor: 

  • Een fit gevoel, zodat je zin hebt in die zware training, want jij kan die training makkelijk aan.
  • Betere prestaties tijdens wedstrijden en trainingen, zodat je ook aan het eind van de tweede helft nog in staat bent een sprintje te trekken.
  • Een goede weerstand, zodat je minder snel ziek wordt. 
  • Zodat je de beste kunt worden!

“Niet alleen voor je lichaam is het belangrijk om goed te eten, maar ook mentaal. Als je voor de aftrap weet dat je er alles aan hebt gedaan om fit te zijn, ga je veel lekkerder een wedstrijd in.”

Speciaal voor alle leden, organiseert BB Rotterdam een workshop voeding voor voetballers. Deze workshop wordt gegeven door een professionele voedingskundige, werkzaam bij een topclub in Nederland.

Close

Wij zijn een gerenommeerde voetbalschool in Rotterdam en omstreken, die talentvolle (jeugd)spelers een bijzonder voetbalaanbod aanbieden, om op deze manier betere spelers te kunnen worden.

Trainingstijden

Zondagmiddag

BVO groep (15 t/m 18 jaar)
13.45 – 15.15 uur

Top amateur (16 t/m 19 jaar)
13.45 – 15.15 uur

Groep 1 (5 t/m 13 jaar)
15.30 – 16.40 uur

Groep 2 (10 t/m 16 jaar)
16.45 – 18.15 uur

About