Met trots vertellen wij jou dat met ingang van heden BB Rotterdam officieel geregistreerd is als aanbieder bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Voor wie is het Jeugdfonds Sport & Cultuur?

Het Jeugdfonds is er voor kinderen en jongeren die opgroeien in gezinnen met weinig geld. En dat zijn er, vanwege de coronacrisis, steeds meer. Het Jeugdfonds wil dat alle kinderen en jongeren lid kunnen worden van een sportclub, of dans-, muziek-, theater- of kunstlessen kunnen volgen. Jeugdfonds vergoedt maximaal een bedrag van €280,- per seizoen voor Sport.

Hoe werkt het?

Je kunt als ouder / verzorger niet zelf een aanvraag indienen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dat kan alleen gedaan worden door een intermediair, bijvoorbeeld de leerkracht, iemand van het sociaal wijkteam, schuldhulpverlening of van jeugdzorg. Hij of zij kent de spelregels en weet of je kind in aanmerking komt. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken sporten. Wil je een aanvraag indienen? Neem dan contact met ons op. Wij kijken voor je naar de mogelijkheden.

Mocht je vragen hebben over het Jeugdfonds of kinderen kennen die nu wel kunnen sporten bij BB Rotterdam, neem dan gerust contact op.

Close

Wij zijn een gerenommeerde voetbalschool in Rotterdam en omstreken, die talentvolle (jeugd)spelers een bijzonder voetbalaanbod aanbieden, om op deze manier betere spelers te kunnen worden.

Trainingstijden

Zondagmiddag

BVO groep (15 t/m 18 jaar)
13.45 – 15.15 uur

Top amateur (16 t/m 19 jaar)
13.45 – 15.15 uur

Groep 1 (5 t/m 13 jaar)
15.30 – 16.40 uur

Groep 2 (10 t/m 16 jaar)
16.45 – 18.15 uur

About