Voetbalschool BB Rotterdam
Springplank naar de top

Over ons

Hoe wij zijn ontstaan

.

In 2016 staken de (jeugd)voetballiefhebbers Yassin el Bouyakubi en Kenneth Butter de koppen bij elkaar om in dé voetbalstad Rotterdam een voetbalschool, met een sociaal karakter, te starten. Het bijzondere aan deze voetbalschool is dat o.a. kansarme maar talentvolle jongeren een kans krijgen om hun talenten te tonen en te ontwikkelen. En zo ontstond BB Rotterdam. Sinds 2018 is Colin da Luz toegetreden tot de staf. Zij hebben alle drie hun sporen verdiend in het Rotterdamse jeugdvoetbal (o.a. Sparta Rotterdam, Excelsior Rotterdam, Spartaan’20 en de KNVB).

Over ons
Missie voetbal

Onze missie

.

Talentvolle (jeugd)spelers krijgen een bijzonder voetbalaanbod om op deze manier betere voetballers te worden. Training en coaching, zowel op als buiten het veld. Met een hoge lat, waarmee ook alleen het uiterste van deze talenten wordt verlangd, kan er enkel op topniveau gesport worden.

Onze visie

.

Doorgroeien naar topniveau, het hoogst haalbare als complete voetballer bereiken. Die droom, dat is waar wij mee aan de slag gaan. Bij BB Rotterdam worden toptalenten opgeleid en begeleid binnen het voetbal en worden zij van alle mogelijkheden voorzien om zo door te groeien naar het hoogste niveau als complete voetballer.

Visie voetbal
BB Rotterdam autodemontage van boxtel

VAN BOXTEL HOOFD- SPONSOR

BB Rotterdam kan haar doelstelling om o.a. talentvolle kansarme jongeren kansen bieden niet behalen zonder een sociaal bewogen sponsor. Autodemontagebedrijf Van Boxtel, met als eigenaar Piet van Boxtel, is al sinds de oprichting van BB Rotterdam hoofdsponsor.
Piet van Boxtel is erg begaan met het lot van kansarme jongeren, en steunt BB Rotterdam met hart en ziel. Bovenal is hij een echte voetballiefhebber!

BOXTEL
Close

Wij zijn een gerenommeerde voetbalschool in Rotterdam en omstreken, die talentvolle (jeugd)spelers een bijzonder voetbalaanbod aanbieden, om op deze manier betere spelers te kunnen worden.

Trainingstijden

Zondagmiddag

BVO groep (15 t/m 18 jaar)
13.45 – 15.15 uur

Top amateur (16 t/m 19 jaar)
13.45 – 15.15 uur

Groep 1 (5 t/m 13 jaar)
15.30 – 16.40 uur

Groep 2 (10 t/m 16 jaar)
16.45 – 18.15 uur

About